Ajankohtaista

12.6.2018 Kesään odottavin tunnelmin

Pääkirjoitusta kirjoittaessa aurinko ei ole vielä täy­sin päässyt paistamaan sote- ja maakuntauudis­tuksen tulevaisuudelle. Asiaa koskevan lakipake­tin aikataulutus on vielä avoinna ja sen myötä ainakin maakuntavaalit siirtyvät vuoden 2019 puolelle.

Lue lisää


12.6.2018 Nyt pohjustetaan jo tulevia neuvotteluja

Rankat sopimusneuvottelut saatiin päätökseen maaliskuussa. Nyt sopimuksen soveltaminen, oman toiminnan kehittäminen ja tuleva kunta- ja maakuntauudistus massiivisine muutoksineen pitävät jukolaiset kiireisinä.

Lue lisää


12.6.2018 Mistä osaajat tulevaisuudessa?

Mistä kunnat, valtio ja kirkko saavat tulevaisuudessa osaavia työntekijöitä? Tätä kysymystä JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren sanoo pohtineensa kohta vuoden kestäneessä pestissään.

Lue lisää12.6.2018 KunTekosta hyötyvät kaikki!

Nyt toisen rahoituskautensa alussa olevan Kunte­ko-kehityshankkeen kautta hyvän suomalaisen kuntatyön maine paranee ja kehittämistyötä tehdään näkyväksi.

Lue lisää


12.6.2018 Palkkojen harmonisointi otettava vakavasti

”Viimeistään noin viidessä vuodessa palkkatasa-arvo oli toteutettava nostamalla alemmat palkat korkeampien palkkojen mukaisiksi.”

Lue lisää


12.6.2018 Sairaus iskee lomalla – voiko lomapäiviä siirtää?

Vuosiloman siirtoa tulee pyytää työnantajalta ja lääkärintodistus tarvitaan useimmiten. Omavastuu vaihtelee työnantajittain.

Lue lisää


15.3.2018 Uudet sopimukset voimaan

Sopimusneuvottelut saatiin sitten onnelliseen päätök­seen.

Lue lisää15.3.2018 Palkankorotukset ja palkkatasoselvitys

Uuden KVTES-sopimuksen palkkaratkaisu painottuu yleiskorotuksiin. Kokonaiskorotus sopimuskaudella on 3,46 %.

Lue lisää


Seuraavat